Referenties

Opdrachtgevers schreven

“Marloes werkt al geruime tijd voor me als virtual assistant. Haar ondersteuning geeft mij de ruimte om echt meer focus op mijn expertise en marketing te kunnen leggen en concreet gezien bespaart ze me enorm veel waardevolle tijd.

Als Marloes eenmaal weet wat je precies wilt, dan kun je de klus in vol vertrouwen aan haar overlaten en levert ze goed werk. Marloes is een waardevol lid van mijn bedrijfsteam!”

Lianne Ebbinkhuijsen | Easy Influence

*****

“Marloes heeft mij uitstekende ondersteuning geboden in drukke tijden op het bedrijf. Ze verricht haar werk snel en goed. Een genoegen om met haar te werken.”

Gijs Vroom | Emerce

*****

Voormalig werkgevers schreven

“Marloes is een zeer nauwkeurig persoon die haar taken met grote zorgvuldigheid uitvoert. Ik beveel haar dan ook zeker aan bij toekomstige opdrachtgevers.”

Paul Kleinekorte | Pure International Property

*****

“Marloes heeft in de periode waarin zij voor mij werkzaam was een zeer goede indruk achtergelaten. Zeer punctueel en grondig ging zij te werk. Met oog voor detail, zonder daarbij tempo te verliezen, ging zij met voortvarendheid aan de slag. Daarnaast heb ik haar leren kennen als een plezierige, loyale en integere persoonlijkheid.”

Jan van der Grift | Mammoni