Voordelen

Tijdsbesparend

Meer doen in minder tijd? Besteed dan je zakelijke en/of privé opdrachten veilig en vertrouwd uit via VP.A. Zo organiseer je ondersteuning in jouw eigen timemanagementtraject en kun je je kostbare tijd aan andere prioriteiten besteden.

Kostenbesparend

VP.A. is een eigentijds en betaalbaar alternatief voor medewerk(st)ers in loondienst. Je bespaart bijvoorbeeld op kosten als werkplek, opleiding en verzekeringen. En wat dacht je van even een rustige periode op kantoor? Je schakelt VP.A. in op het moment dat het jou uitkomt.

Online = online

Het dienstenaanbod van VP.A. is breed ontwikkeld, echter de randvoorwaarde is dat de dienstverlening enkel op afstand wordt uitgevoerd. Met een groeiend aantal online tools is er ook geen noodzaak meer om ‘offline’ aanwezig te zijn.

Ondernemerschap

Deze B2B & B2C dienstverlening staat voor een gezonde dosis ondernemerschap (zorgvuldigheid, integriteit en zelfbewustzijn). Die mentaliteit helpt ook de vertrouwensband tussen beide partijen te verstevigen. Ondernemerschap geeft hierdoor betekenis aan het woord ‘professional’ in Virtual Professional Assistant.